Adverteren


U kunt adverteren op MAG. MAG is een online tijdschrift met journalistieke artikelen en bewerkte stukken.

Bezoekersaantallen

MAG heeft op het ogenblik 4000 bezoekers per maand, maar laat tekenen zien dat dit aantal in de toekomst alleen maar gaat groeien.

De doelgroep

MAG is een pittig, nieuw online magazine dat focust op vrouwen tussen de 18 en 180 jaar.

Kosten voor:

Advertorial of  'blog'-artikel van uw product of dienst 

In een advertorial die MAG produceert, worden 1 a 2 links naar uw bedrijf opgenomen. Tarief: 50 euro, excl. BTW. U kunt ook zelf met een advertorial komen. De kosten daarvoor zijn: 30 euro, excl. BTW. 

MAG komt in de promotionele teksten met een eerlijke mening. MAG behoudt zich tevens het recht voor advertenties en advertorials te weigeren. 

Advertentie:

Het laten plaatsen van enkel uw advertentie, kost 20 euro, excl. BTW. 


MAG is (behalve voor de Webnode-advertentie) geen deskundige op het gebied van producten en/of diensten, die op deze pagina worden getoond. Informeer uzelf ten alle tijde over de getoonde reclames.


Mailt u bij interesse naar: uitgeverijen@gmail. com          Wees eigen baas met Webnode!

Wil jij een zakelijke 'free spirit' zijn? Met geen baas, geen collega's? 

Wordt dan internet-ondernemer. Met een website van websitebouwsysteem Webnode kun je producten van jezelf gaan verkopen, of van anderen. Of het wellicht gebruiken als een platform voor (ver)huur en (ver)koop van allerhande zaken.

Nu denk je misschien: Dat klinkt op zich wel goed, maar ik heb geen greintje verstand van websites maken. Dat hoeft ook helemaal niet. Bij Webnode maak je er een met amper kennis over het bouwen van een website. Dit systeem werkt met een soort van templates, sjablonen, waardoor het een kwestie van een simpele 'invuloefening' wordt. Je toekomstige website zal er meteen indrukwekkend en professioneel uitzien. Start dus direct!