Entertainment

Foto: Aaron

Nicole 'Snooki' Polizzi ontaarde moeder?

Nicole 'Snooki' Polizzi liet zich in een recente aflevering van Jersey Shore: Family Vacation weer helemaal gaan. Tot bewusteloos zijnde dronken, was de 34-jarige reality-ster op een trip, samen met de andere cast-members, te zien. Wie gaat de moeder van drie waarschuwen dat dit slecht gedrag is, en verkeerd kan aflopen?

Jersey Shore in den beginne; Daar was MAG niet gecharmeerd van. Plassen achter de tap van een bar, interieurs kapotmaken, vechtpartijen en 'crashen' tegen een politieauto aan in den vreemde. Toch was van meet af aan te zien dat de twintigers van deze serie verfijnd waren (in hun spreken) en dat ze 'persoonlijkheid' bezaten. (Wat bij mensen van Italiaanse komaf natuurlijk al vaak het geval is.) Nu dat gestoorde en ontzettend ordinaire element verdwenen is uit de serie, komen deze trekken meer naar voren, en is de show aangenaam om naar te kijken. 

Polizzi had Jersey Shore: Family Vacation drie jaar geleden verlaten. Dat was jammer. Ze werd gemist. Recentelijk keerde ze echter weer terug. De euforie was nu evenwel van korte duur.  

Snooki is zelden zonder een glas wijn te zien, of deelt mee dat ze voor een bepaalde activiteit 'drank' nodig heeft. Vaak weet ze niet meer wat er allemaal gebeurd is door het vele drinken. Polizzi is een alcoholiste geworden, en wat het nog erger maakt: Deze vrouw heeft kinderen. 

Wie gaat haar vertellen dat dit slecht is, of haar waarschuwen dat dit verkeerd kan aflopen? MTV in ieder geval niet. 'Messy mama' noemt de destijds break out-star zich in een van de afleveringen van de show. De producers trekken dus niet aan de bel. Overal waar de cast komt, hetzij in clubs, hetzij in hotels, hetzij in restaurants, vloeit de drank rijkelijk. 'Laat haar maar drinken', is dus het devies. De makers denken helaas alleen maar aan het geld, wat de reality-ster 'oplevert'. De andere cast-members kennen het zogenoemde alter ego van Snooki: Dren, een kwaadaardige, het op een zuipen zettende persoonlijkheid. Ze spreken er nuchter, zakelijk over. Het is geen bron van zorg. Niemand heeft het er dus over, zoals het zou moeten.

Polizzi drinkt zoveel dat het op 'zelf medicatie' lijkt, maar dat is het niet. Het is enkel het resultaat van het overmatige drinken vroeger tijdens de Jersey Shore-tijd. Het is ongelooflijk dat de olifant in de kamer niet wordt geadresseerd. Als Polizzi niet rijk en beroemd was geweest, zouden mensen uit haar omgeving zeggen dat haar kinderen haar zouden moeten worden afgepakt en dat  zijzelf een alcoholiste is, die serieus 'in rehab' moet. Het beestje zou dus dan wel bij de naam worden genoemd. 

Foto: Show-worstelaarster Cynthia Lynch met een fan. Chamber of fear, attribution share-alike 2.0 generic (CC BY-SA 2.0)

4 WWE-sterren die gedatet hebben met fans 


Zucht... een mens kan dromen. Heel veel fans hopen dat hun idolen op een goede dag hen ziet, en een liefdesrelatie met hen aangaat. Er zijn gevallen waarin dat werkelijk gebeurd is. Sommige huidige en gewezen WWE-supersterren hebben gedatet met hun fans in de laatste decennia. MAG noemt er vier.


WWF-ster Bret Hart, met Cinzi Rota

Voormalig show-worstelaar Bret Hart scheidde in 2002 van zijn eerste vrouw Julie Smadu. Hun huwelijk strandde naar verluidt, omdat 'The Hitman' een verhouding had met een Italiaanse vrouw, genaamd Cinzia Rota. Het stel ontmoette elkaar op een signeer-sessie, toen Hart op een tour door Italie was. Twee jaar na zijn scheiding trouwde hij met Rota. 

Toen Rota opgroeide, was zij een grote fan van Hart. In zijn autobiografie Hitman: My Real Life in the Cartoon World of Wrestling, onthulde de WWE Hall of Famer dat Rota al met hem wilde trouwen toen ze veertien was. 'In september 2004 trouwde ik met de mooie Italiaanse vrouw met de doordringende ogen. Ze liet me haar dagboek uit 1995 zien, toen ze veertien was, waarin stond dat ze op een dag met mij zou trouwen. En dat is gebeurd', schreef hij in zijn memoires.

Het koppel is echter later uit elkaar gegaan. De sport-entertainer, die als een van de beste show-worstelaars ter wereld wordt gezien, legde uit dat dat gebeurd is, omdat Rota heimwee had en dichtbij haar familie in Italie wilde zijn. 'We stopten ermee, omdat zij nooit zo ver van haar land en familie af kon wonen. Na dertig jaar zelf van huis te zijn geweest en uit een koffer te hebben geleefd, snapte ik precies hoe zij zich voelde. Maar ach, ik ben altijd een 'overlever' geweest, voegde hij in zijn boek toe. 

Hart en Rota rondden hun scheiding af in 2007.


WWE Hall of Famer Shawn Michaels, met Sunny

Midden jaren tachtig startte voormalige WWE-er Shawn Michaels met zijn professionele show-worstel-carriere. De 56-jarige bouwde snel een fanbase op, en sloot zich in 1988 bij WWE aan. Zo'n zeven jaar later tekende WWE Hall of Famer Sunny (echte naam: Tammy Lynn Sytch) ook bij World Wrestling Entertainment. In haar autobiografie: A star shattered: The Rise &Fall & Rise of Wrestling Diva, onthulde zij dat ze een fan van Michaels was, lang voordat hij haar collega werd. 'Ik was verliefd op Shawn Michaels toen ik dertien jaar oud was. Dus nu ik zijn collega was geworden, en dezelfde kleedkamer deelde als hem, kon ik niet anders dan hem van nabij bewonderen', schreef ze. 

Toen ze samenwerkten, had ze een kortstondige romance met haar jeugdidool, Shawn Michaels. Het stel was bijna negen maanden met elkaar, toen The Heartbreak Kid -hoe toepasselijk-  het beeindigde, omdat Sunny niet bij hem wilde intrekken.  


Randy Orton, met Kim Kessler

Kim Kessler was lange tijd een fan van acteur en professioneel show-worstelaar Randy Orton, voordat ze hem ook daadwerkelijk ontmoette. Kessler was zelfs lid van zijn fanclub. De moeder van vijf kinderen geloofde heilig dat 'The Viper' verliefd op haar zou worden, als ze elkaar ooit zouden ontmoeten. Ze had het bij het rechte eind. In 2022 woonde ze een WWE-wedstrijd in New York bij, waar Orton vocht. Terwijl ze tussen het publiek stond, maakte ze oogcontact met hem, toen hij zich naar de 'ring' begaf'. In een uitzending van show Table for 3 van WWE Network onthulde Kessler hoe hun romance die nacht begon. 

'Nu ja, ik kocht kaartjes voor het gevecht. En ik sta daar en hij kijkt naar mij. Hij is in de ring en hij kijkt nog een keer, en een vrouw die naast me zat en die ik niet kende, zat tegen mij van: 'Hij zit je maar aan te staren' en ik zei: 'Ja, ik weet het.' Ik zeg verder tegen haar dat ik dacht dat ik de enige was die dat zag. Ik stond echt in het gangpad, en hij komt op gegeven moment naar me toe en vraagt: 'Hoe heet jij, want ik moet weten wat dit allemaal is'. Ik zit vervolgens van": 'Aaah...' Ik probeerde het 'cool' te spelen. Vervolgens zei ik: 'Ik ben Kim'. En sindsdien zij we bij elkaar'.

Orton en Kessler daten enkele jaren later, voordat ze trouwden in 2005. Ze brengen op het ogenblik vijf kinderen groot, drie uit het eerste huwelijk van Kim, een van Orton's eerdere huwelijk en een gezamenlijke dochter.  


The Undertaker, met Sara Frank

Cultureel icoon en gepensioneerd show-worstelaar The Undertaker trouwde in 1989 met zijn eerste vrouw Jodi Lynn. Hun huwelijk strandde echter tien jaar later. Na zijn scheiding trad The Undertaker, die eigenlijk Mark William Calaway heet, in 2000 in het huwelijk met zijn tweede vrouw Sara Frank. 

Frank was een fan van The Deadman. Ze ontmoetten elkaar bij een signeersessie in Californie in 1999, en het klikte. 'Ik wil niet zeggen dat Sara niet feminien is, maar haar interesses zijn nogal mannelijk-georienteerd. Het is alsof ik een 'makker' en een echtgenote heb. Amerikaans football, fysieke dingen zoals dat, kijken we samen op tv. En ze weet van al die zaken veel af. Het is niet zo dat je maar dingen aan haar daarover moet uitleggen. Sterker nog, we kibbelen over wie meer van bijvoorbeeld boksen afweet, ik of zij. Ze is honderd procent een vrouw, maar toch ook een 'tomboy'. Ze is echt een ommekeer in mijn leven geweest, zei hij in een oud interview.

Nadat ze getrouwd was met The Undertaker, is Frank enkel keren op WWE-televisie geweest. Het stel kreeg twee dochters, voordat het ging scheiden in 2007. Calaway is nu getrouwd met ex-show-worstelaarster Michelle McCool.Foto: Miguel Discart, Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0)

3 WWE-sterren die vechten met hairextensions, en 2 die worstelen met hun eigen haar

Terwijl sommige vrouwelijke WWE-sterren ervan houden om met hun natuurlijke haar te show-worstelen, dragen andere hairextensions.


Een aantal jaren geleden vertelde WWE-ster Nia Jax haar Twitter-volgsters dat 95% van de vrouwelijke worstelaars hairextensions of een pruik droeg. Ze legde verder uit dat het haar van de vrouwelijke worstelaars aangetast raakt door al het reizen, stylen en de ´haar-trekkerij´ van tegenstanders, die inherent zijn aan het ´worstel-leven´. 

De laatste jaren hebben verscheidene worstelaars gepraat over het dragen van hairextensions in de ´ring´. WWE-Hall of Famer Nikki Bella bijvoorbeeld, droeg hairextensions als ze aan het vechten was. Haar tweelingzus Brie daarentegen heeft ze nooit gedragen. Zij liet weten dat ze zich niet kon voorstellen om met ´haarstukken´ in heur haar te worstelen.

Huidige worstelaars zijn in de voetsporen van Nikki getreden, maar anderen geven de voorkeur aan de ´natuurlijke stijl´ van Brie. 

Hier zijn twee worstelaars die vechten met hun eigen haar en drie die Moeder Natuur een beetje helpen:


Alexa Bliss

Alexa Bliss heeft haar haarstijl verscheidene keren veranderd, sinds ze in 2013 bij World Wrestling Entertainment kwam. Desalniettemin staat ze bekend om haar roze hairextensions. Ze heeft deze het grootste gedeelte van haar worstel-loopbaan in gehad. Buiten de ring is heur haar ietwat korter. 

Bliss is een van de supersterren in de vrouwen-divisie. De worstelaar, die vijf keer het vrouwen-kampioenschap gewonnen heeft, nam het recentelijk op tegen zelf-verklaarde koningin Charlotte Flair, om zo de titel in het jaarlijkse event Extreme Rules te kunnen bemachtigen.

Charlotte Flair

Net zoals haar Extreme Rules-tegenstandster draagt ook Charlotte Flair hairextensions in de ring. In een gevecht jaren geleden, kwamen haar extensions ´los´, toen ze streed tegen de NXT-kampioene destijds Sasha Banks. Ook zijn haar haarstukken er bewust uitgetrokken door andere grote WWE-ster Becky Linch bij een andere match. Voordat ze zich bij de WWE in 2018 voegde, had ze nog nooit hairextensions gedragen, vertelde ze in een interview met Indiase krant: Times of India. ´Ik was een atlete en een ´tomboy´´, zei ze. ´Toen ik bij WWE kwam, en leerde over hairextensions en make-up was dat allemaal erg ´nieuw´ voor mij.´

Io Shirai

WWE-superster Io Shirai is een van de meest vermakelijke vrouwelijke worstelaars bij NXT. Maar zij is bang om zonder hairextensions de ring in te gaan. Vorig jaar deed de 31-jarige mee aan een fotoshoot van WWE, waarbij er voor het eerst ooit geen make-up werd gebruikt. Enkele andere dames deden toen ook mee. Na de fotoshoot zaten de vrouwen bijeen voor een openhartig gesprek. Carmella, Ruby Riott, Dana Brooke, Bianca Belair en Rhea Ripley spraken toen over de ´socials´, hun eigen onzekerheden en wat ´schoonheid´ voor hun betekent. De uit Japan afkomstige worstelaar onthulde toen aan haar collega´s wat ze vond van op de televisie komen zonder make-up en hairextensions. ´Ik ben er bang voor. Altijd met ´hair en make-up´, geeft me zelfvertrouwen. Maar zonder dat...´, bekende Shirai. Ze vertelde verder dat ze er altijd probeert uit te zien als een ´superster´. Ook maakt de ´opsmuk´, voegde ze toe, dat ze in ´vecht-stemming´ komt. Shirai pakte vorig jaar met worstelaar Zoe Stark de NXT Women´s Tag Team Titles-titel.


Puur natuur

Bayley

Bayley heeft in tien jaar maar een paar keer haar kapsel veranderd. Ze droeg ettelijke jaren heur haar in een staartje die zijdelings was aangebracht, totdat ze een nieuwe ´look´ liet zien eind 2019. Aan Bleacher Report, een Amerikaanse website over  sportcultuur, legde ze uit dat ze met deze haardracht kwam, omdat ze geen hairextensions wilde gaan dragen. ´Ik deed dit, omdat alle vrouwen extensions ´in´ hadden, en hun haar verfden. Ik had iets van: ´Ik wil dat niet hoeven bijhouden, en ik weet niet eens hoe ik mijn haar moet doen.´ Ook zij is een tomboy, vertelde ze. ´Zo erg, dat ik niet eens mijn eigen haar kan doen. ´Dus:´, vervolgde ze, ´Laat ik het maar gewoon in een staartje ´gooien´, en dat werd makkelijk voor mij´. Nu heeft de donkerharige het korte kapsel. De 32-jarige moest wel toestemming van de ´leiding´ krijgen hiervoor, voordat ze SmackDown ging doen. Ze vroeg dan ook om toestemming voor haar nieuwe ´hairdo´, omdat ze geenszins van plan was ´vals´ haar te gaan nemen. Bayley vertelde aan WWE-trio Kofi Kingston, Xavier Woods en Big E in hun podcast The New Day: Feel the power, dat ze het liet zien aan de leiding, begeleid met een ´snelle draai´ die ze toen uitvoerde.  Ze zei erbij dat ze maar hoopte dat het bestuur het leuk vond, want ze kon, wat haar betreft niet meer terug en ze ging niet dus aan extensions doen.

Rhea Ripley

Ook Rhea Ripley wilt aan haar hoofd geen polonaise. Zij vecht met haar gewone haar. De 24-jarige debuteerde in de ring met lang, blond haar. Kort daarna knipte ze daar aardig wat van af, om een nieuwe ´look´ te tonen. Drie jaar geleden vertelde ze in een Amerikaanse podcast dat ze heur haar had afgeknipt, omdat ze niet vergeleken wilde worden met haar collega Toni Storms. ´Opgroeiende in Australie had ik altijd het typische lange, blonde haar. Dat was gewoon zoals ik was. Maar toen kwam ik naar de Verenigde Staten en Toni was ook hier. Mensen bleven maar zeggen dat we zo op elkaar leken, omdat we allebei ook nog eens ´rockers´ zijn. Ik bedacht: Ik moet wegkomen van haar. Een paar mensen stelden vervolgens voor dat ik mijn haar afknipte, en dat dacht ik zelf eigenlijk ook´, deelde Ripley mee.

Later knipte de voormalige RAW Women´s-kampioene heur haar korter. Ripley is op het ogenblik een van de topsterren in de vrouwen-divisie.  

Foto: Laurence Barnes

Waarom vrouwen niet mee moeten doen aan Make Up Your Mind

In Make Up Your Mind, een Pride-programma bij uitstek, worden bekende Nederlandse mannen getransformeerd tot 'drag queens'. Toch waren er in de eerste en tweede aflevering vrouwen te spotten, en wel: Mediapersoonlijkheid Boerin Bertie en operazangeres Francis van Broekhuizen. Hoewel ze er denderend uitzagen als hun nieuwe alter ego's Gale Galore en Brooke Fields, moeten er in deze show geen dames worden opgenomen.

Het is niet verrassend als vrouwen meedoen aan een programma dat gestoeld is op het laten zien van een kwetsbare kant van jezelf. Immers: Het dragen van vrouwenkleding door mannen wordt door veel mensen niet geaccepteerd. Vrouwen zijn zachte wezens, over het algemeen zachtaardig van karakter. Als zij dus meedoen aan Make Up Your Mind, is het voor hun geen 'horde'. Zij hebben helemaal geen moeite met het 'showen' van gevoeligheid.


Make-up bij vrouwen is 'normaal'

Verder is het om een meer realistische reden ook niet interessant om vrouwen als drag queens te zien. Drag queens dragen overdadig veel make-up. Maar make-up voor vrouwen is, hoewel steeds meer mannen make-up en nagellak zijn gaan dragen, 'normaal', standaard. Om dan dus een vrouw in make-up, ook al is het buitenproportioneel, te zien, is niet opzienbarend. Dus we zien Bertie en Francis gewoon enkel met meer make-up op.

Bij het programma speelt ook ietwat het bijdragen aan de acceptatie van de LHBTI-gemeenschap mee. Vrouwen, omdat ze dus van het 'emotieve' zijn, hebben daar van nature, 'feeling' of eerder feeling mee. Iets als bijvoorbeeld: Zich als een drag queen (letterlijk) laten afschilderen, doen zij dus toch wel.

Voor mannen geldt dat niet. Bij mannen is het juist een openbaring voor veel mensen als zij zoiets doen. Men vindt het leuk. 'Wat te gek dat die man zoiets doet.' Bejubeld werd daarom ook wijlen Peter R. de Vries. In de tweede aflevering was dat wederom het geval bij bijvoorbeeld Amsterdamse rapper Donnie. Compleet met 'stoere stem'. De: 'Wat leuk dat die bekende man zoiets doet'-respons, is een extra leuk element aan het programma. Iemand van wie het publiek het totaal niet had verwacht.

Make Up Your Mind startte met een serie, omdat de reacties zo ontzaglijk waren op een eenmalige editie vorig jaar. Het zou mooi zijn als er meerdere seizoenen van kwamen. Ook in de zeer mannelijke voetbalwereld zijn kwesties, aangaande: 'gay'-zijn, gesloten. Voetballers die het zijn, durven niet uit de kast te komen. Daarom was het mede 'mooi' dat oud-voetballer Andy van der Meijde zich uitsprak. En hij liet het niet bij woorden. Als platinablonde meid, Sylvie Mercy, gaf hij 'acte de presence' in de derde aflevering van de show. Misschien dat Make Up Your Mind dan met het tonen van mannen als 'female impersonators', verandering kan brengen in de situatie van voetbalspelers..   

Lees meer artikelen op: https://magthenetherlands.com.

Foto; Miho

BN'ers die misschien gevlucht zijn door 'ontmaskering'

Bekende Nederlanders die negatief in het nieuws zijn verschenen. Daar zijn er aardig wat van de laatste tijd. Hoewel nog gerechtelijk moet blijken of ze daadwerkelijk schuld hebben, heeft een deel van de samenleving hen toch al veroordeeld. Om wellicht niet met het publiek in het openbaar te hoeven 'dealen', zijn sommige 'celebrities' misschien gevlucht. De volgende tv-persoonlijkheden namen (tijdelijk) de wijk naar het buitenland.

Zanger Marco Borsato wordt ervan beticht grensoverschrijdend gedrag te hebben getoond bij minderjarige meisjes. Hij was al gauw niet meer te zien in het Alkmaarse, waar hij geregeld werd gespot door mede-stadsbewoners. Onbekend is waar hij zich toen bevond. Het kon zijn dat hij zich gewoon in zijn huis had verschanst. Ineens dook hij weer op in de openbaarheid in zijn thuisstad. Nu lijkt hij definitief te hebben geopteerd voor het buitenland, en wel zijn land van herkomst; Italie. Op het eiland Pantelleria gaat hij, naar verluidt, een villa bewonen.


Uit het zicht

Gewezen bandleider bij programma The Voice en ex-partner van Linda de Mol, Jeroen Rietbergen, is door negentien vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. Dit werd aan de orde gesteld door presentator Tim Hofman in een aflevering van 'online'-serie 'Boos'. Spoorslags vertrok Rietbergen naar Amerika, om zich daar in een kliniek voor seksverslaafden in Nashville te laten behandelen. Maar het was uiteraard ook 'convenient' dat het in het buitenland was, zodat hij uit het zicht van de blikken van de 'mensen thuis' kon blijven.

Ook Jorik Scholten, a.k.a. Lil' Kleine, vond dat hij aan zichzelf moest gaan werken in het buitenland. Dat was nadat hij zijn ex-vriendin Jamie Vaes andermaal had mishandeld. Hij belandde hiervoor achter de tralies. Toen hij weer op vrije voeten was, reisde hij af naar Thailand. Het is onduidelijk voor wat hij zich daar liet behandelen. Wellicht kon dat ook gewoon in Nederland gedaan worden. Als dat zo is, prefereerde hij, misschien om de kritiek van het volk te ontlopen om overduidelijke redenen, hulp 'in den vreemde' te gaan zoeken.


'Mea culpa' helpt niet

Glennis Grace was onlangs op het zonnige Curacao. Misschien dat dat een toevluchtsoord voor de zangeres, die in Amerika enkele jaren geleden hoge ogen had gegooid met een eerbetoon aan icoon Whitney Houston, was. Het gewelddadige incident in een Amsterdamse supermarkt had terecht een hevige nasleep, die voorlopig eindigde in een zelf-gemaakt fimpje van Grace, waarin ze haar excuses aan onder meer het winkel-personeel maakt. Het mocht echter niet baten, daar mensen niet veel geloofden van de spijtbetuiging.

Bij oud-jurylid bij The Voice, Ali B, zag het er even naar uit dat hij Nederland voorgoed had verlaten. Dat was naar aanleiding van minstens een aantijging tegen hem van verkrachting. Ali Bouali, zoals de tv-persoonlijkheid echt heet, bleek ten tijde van de 'openbaring' in Dubai te zitten. In zakenblad Quote valt te lezen dat hij daar overwinterde. Naderhand kwamen er echter verhalen dat hij zich voorgoed in zijn oorspronkelijke land, Marokko, zou gaan vestigen. Volgens iemand uit zijn 'inner circle' zou hij daar een stuk land hebben gekocht, en er een majestueus huis op laten bouwen. Nu is 'uitgekomen' dat hij in Nederland wilt blijven. Of dat ook zal kunnen, zal de toekomst uitwijzen.  

Lees meer artikelen op: https://magthenetherlands.com

De Amerikaanse Mike Adkins, die een relatie heeft met porno-actrice Allie Haze, komt niet in dit artikel voor. Foto: Isopix

'Ik ben de partner van een porno-actrice'

Paaldansende strippers, dames van plezier, pornoactrices en hete glamourmodellen. Deze dames uit de seksindustrie sijpelen gewoon losbandige seks uit. Toch? Nou, niet altijd. Ook zij hebben een serieuze relatie of zijn zelfs getrouwd. Ontmoet de mannen achter deze stoeipoezen.


Wie is Wendy Somer? 

Herman (39) is de partner van porno-actrice Wendy Somer. Wie is Wendy Somer? Eén van Neerland's beroemdste porno-sterren. Wendy Somer. Somer is bijkans een 'merk' geworden. Ze heeft een eigen dvd-lijn, een blad, een modellenburo en ze bestiert 0906-sekslijnen. Het tweetal woont in een knus dijkhuis. Op het erfje staat een stal met paarden. ´Of ons leven anders is dan dat van andere mensen? Heel anders. Zal ik effe vertellen hoe 't er deze week aan toegaat?´ Vandaag, begin van de week, doen ze 'weinig'. Morgen gaan ze naar een afgehuurd bordeel in Eindhoven. Herman heeft daar een castingfeest georganiseerd. Mannen die dolgraag in een film willen meespelen, doen daar auditie. ´Ik neem mijn eigen cameraploeg mee.´ Woensdag heeft hij de hele middag besprekingen onder meer over de telefoonlijnen. 's Avonds zijn ze nu weer in een parenclub te vinden. ´Wendy verzorgt daar twee striptease-shows.´ Donderdagnacht is gereserveerd voor paaldansclub De Nacht in Tilburg. En vrijdag doet zijn egaa aan de 'stripfelicitatiedienst'. ´Zie je die mensen opkijken als de stripper dé Wendy Somer blijkt te zijn. Leuk.´ Het eind van de week wordt afgemaakt met een twee-daagse seksbeurs in België.

In het huis trekt een erotisch getint schilderij de aandacht. Twee figuren waarvan de één geknield is en met de armen opgeheven. Het gezicht ter hoogte van het geslacht van de ander. ´Dat is gemaakt door Paul van Groningen, een bekende kunstenaar. Van dit schilderij zijn er maar honderd. Wij hebben nummer zestig.´ Herman zélf zou niet misstaan hebben in de eighties metal-groep Def Leppard. Hij heeft een wilde krullerige bos haar en hij houdt van zijn sieraden. Gouden kettingen, oorringen en een zegelring met diamanten erop.

´Wendy en ik hebben elkaar twintig jaar geleden ontmoet.´ Gewoon in de kroeg, vertelt hij desgevraagd. ´Ik had destijds een schoonmaakbedrijf, zij werkte als bejaardenverzorgster. Op een gegeven moment trouwden we. Toen kwamen de kids (twee), het huis, de auto, de caravan. We hadden alles voor mekaar.´

                     

                            'Hiv is bangmakerij'     

Op een dag gingen ze naar een Erotica-beurs. ´Daar sprak een man Wendy aan. Of ze wilde 'flyeren' voor de beurs. ´Ken jij niet betalen`, zei ze nog voor de grap.´ Ze deed het dus wel en eindigde met een fotosessie die van haar werd gemaakt. En toen ging het rollen. Naderhand waagde ze zich aan het strippen. ´Topless was toen ook geen 'remming' meer. Toen kwam het eerste filmpje, daarna het eerste solo-filmpje, enzovoorts.´ Vandaag de dag is hij, behalve partner van de porno-actrice, ook haar manager en zo klinkt hij ook. ´Voor mij is dit allemaal geen issue. Ik ben zelf ook niet heilig. Ik heb ook mijn lolletjes; alleen is daar geen camera bij.´ Het stel mag dan een open relatie hebben, door het filmwerk krijgt die een extra risicovolle factor. Herman weet zelf te vertellen dat er 'soms wel, soms geen' condooms gebruikt worden.

Maar zaken als bijvoorbeeld hiv wuift hij weg. ´Dat is helemaal niet eng, joh. Reken maar dat er in een jaar meer auto-ongelukken zijn dan dat er in datzelfde jaar hiv-besmettingen bijkomen.´

Dan komt Wendy binnen. Net uit bed en gehuld in een gele ochtendjas. Donkerblauwe vlekken rond haar ogen en een niet helemaal vervaagd lijntje rond haar lippen verraden dat ze met haar make-up nog op heeft geslapen. Om haar hals hangt een ketting die bestaat uit geschreven letters die de naam Wendy Somer uitspellen. Ze nestelt zich op de bank met op schoot een trommeltje brood. Hoe zij de relatie met haar echtgenoot ziet? ´Ach, we weten wat we aan elkaar hebben. Het is over de jaren heen een maatjes-gevoel geworden.´

Deskundigen uit de ´business´ bevestigen dat dat zo werkt. Bekende actrices zouden geen relatie hebben met ´burgers' (iemand die niets met de seksindustrie te maken heeft). Een insider: ´Als de populariteit van de dame te groot is, slaat bij zulk soort partners vaak de jaloezie toe. Als beide partners in de branche zitten, hoeft er minder uitgelegd te worden.´

De Belgische Leo (60) is geen manager, geen filmer en geen chauffeur van zíjn vrouw. Hij is in geen enkele vorm een 'belangenbehartiger' van zijn Tia (51), die in Nederlandse films speelt. Hij heeft niets met de 'industrie' te maken. Leo is zestig jaar en gepensioneerd. Hij werkte eerder als ambtenaar. Tia heeft gewerkt voor films met titels als N... je schoonmoeder! Ze werkt sinds zes jaar in de 'business' en houdt het bij 'straight hard porno'. Dat betekent geen speciale dingen als bijvoorbeeld sm of 'dp' (double penetration).

Leo en Tia zijn al dertig jaar samen. ´Ik vond Tia mooi en leuk toen ik haar voor het eerst zag. Dat was tijdens een gezamenlijke lunchpauze. We werkten allebei in de scheepvaart.´

De twee hadden een website in elkaar geknutseld waarop ze foto's van hun (naturisten)vakantie plaatsten. Al gauw kwamen er vragen van bezoekende fotografen of Tia niet wilde poseren. Dat deed ze en vervolgens zette ze de genomen foto's weer op het net. Opnieuw kreeg dat weer de aandacht. Dit keer van film-producers.


            'Ik ben aanwezig op de set' 

´Het is gewoon een job. Er komt geen verliefdheid aan te pas. Ik zit er dan ook helemaal niet mee´, aldus Leo, die zegt een man van uitdagingen te zijn. Hij vergezelt zijn vrouw naar de opnames. ´Ik blijf dan aanwezig op de set en ik ben degene waar zij later lekker weer mee naar huis gaat.´

Leo was een complete leek op pornogebied voordat zijn vrouw in het wereldje stapte. ´Ik keek nooit naar die films. De enige ster die ik kende was de Italiaanse La Ciccolina. Maar dat was omdat ze toentertijds op het Journaal verscheen. Overigens kijk ik vandaag de dag nog steeds niet.´

De actrice gelooft in ieder geval in haar man. ´Hij laat mij vrij en steunt mij in alles wat ik onderneem. Ik hou nog altijd van hem.´

Lees meer artikelen op:  https://www.magthenetherlands.com

Foto: pixabay.com

7 Dagen in 'Ghostober': 7 horror-films

Lekker willen griezelen bij films in Halloween-maand oktober, maar toch verder willen kijken in het horror-genre dan Scream  en Poltergeist? Ga dan eens zitten voor Aziatische horror-films. Maar wees gewaarschuwd: Er is geen 'happy end'.  


One missed call

Luister maar liever niet meer naar de 'messages' op je telefoon. In de Japanse horrorfilm One missed call ontvangen studenten voice-mail-berichten van hun toekomstige 'zelf' op hun phone,  waarin hun toekomstige dood wordt aangekondigd.


The red shoes

Deze 'horror-flick' uit Zuid-Korea is wel even wat anders dan het lieflijke sprookje van de gebroeders Grimm. Een vrouw vindt een paar rode pumps in een metrostation en besluit ze mee naar huis te nemen. Bad mistake. De schoenen blijken behekst.


Exte hairextensions

Hmm... misschien toch maar geen nephaar meer indoen. In dit Japanse gruwel-verhaal handelt het om hair-extensions die de vrouwen die het dragen, aanvallen.


Cello

Muzieklerares Mi-ju uit Korea probeert haar leven weer op te pakken, na een tragisch auto-ongeval, waarbij haar beste vriendin het leven verloor. Het wordt haar extra bemoeilijkt, omdat een kwaadaardige entiteit zich wil wreken op haar. 


The eye 10

Hoewel deze Chinees-Thaise film als 'komisch' wordt ge-'dubbed', jaagt hij toch angst aan. Enkele pubers proberen geesten te zien, maar als ze eenmaal ermee begonnen zijn, kunnen ze niet meer stoppen. 


Phone

Nog een film die maakt dat je je phone definitief wilt weggooien: 'Phone' van Koreaanse makelij. De hoofdrolspeelster verandert haar nummer, als ze bedreigende telefoontjes krijgt. Ze belandt echter van de regen in de drup, want haar nieuwe nummer blijkt... behekst. De oude eigenaars van dit nummer zijn onder mysterieuze omstandigheden gestorven of verdwenen.


APT.

Kijkt u wellicht ook eens in de appartementen bij u aan de overkant? Dat doet ook de hoofdrolspeelster uit de Zuid-Koreaanse film APT., wat voor 'appartement' staat. Zo ontdekt ze dat in bepaalde woningen de lichten elke avond om dezelfde tijd uitgaan. En wat erger is. Pal daarna springt er iemand uit de flat.   

Lees meer artikelen op: https://magthenetherlands.com
Bekende Nederlanders die emigreerden

Je ziet ze op de buis. Vaderlandse sterren die je avond aan avond vermaken. En dan ineens vertrekken ze voorgoed naar het buitenland. Jaimy Vaes, Gordon en andere Bekende Nederlanders waagden de stap.

'Het kind van mijn vriend uit een eerdere relatie woont daar en hij wilde dichter bij haar zijn.' Ex on the beach-deelneemster Channah Koerten gaat emigreren naar het zonnige eiland Curacao. De beauty, die te zien was in seizoen 3 van het MTV-programma gaat daar tevens met haar Quentin proberen een Bed & Breakfast uit te baten. Het is onlangs bekend geworden dat het stel strubbelingen beleeft, maar dat het wil doorzetten om de kinderen. Het gezin wordt bij hun avontuur op de voet gevolgd door een camera-ploeg. Hoe het hen allemaal af gaat, valt in Videoland-realityserie De Koertjes naar Curacao, te zien.


Ibiza geeft rust en veiligheid

Ook Jaimy Vaes, de partner van rapper Lil' Kleine heeft Nederland vaarwel gezegd. Zij opteerde voor het zonovergoten Ibiza. Ze zit er wellicht vooralsnog met zoontje Lio. Zij en Jorik Scholten, zoals de artiest in werkelijkheid heet, hebben een 'relatie-break' ingelast sinds een gewelddadig incident enkele maanden geleden. De rapper woont in Nederland, maar zoekt zijn gezin wel op het Spaanse party-eiland op. Volgens showprogramma RTL Boulevard geeft Ibiza de presentatrice een rustig en veilig gevoel. Grazia.nl tekende uit haar mond op: 'Ik ben daar supergelukkig, mijn zoontje is daar gelukkig. Ik kan me geen betere plek wensen'.

Gordon is bezig te 'settlen' in rijke Golfstaat Dubai. Daar is hij namelijk voorgoed neergestreken. Hij woont er nu met nieuwbakken vriend Jeffrey (24). Waarom de zanger en presentator naar Dubai is vertrokken? In Vlaams reality-programma 'Waarheid Durven of Doen' vertelt hij dat het met de beroving en mishandeling in zijn huis te maken heeft gehad. 'Mijn ergste nachtmerrie werd realiteit.' Gordon zegt dat het op het gebied van veiligheid beter gesteld is in de oliestaat. 'Als je daar wat steelt, hakken ze je hand eraf', aldus de entertainer.   


Bed & Breakfast op Bonaire

Expeditie Robinson-presentatrice Nicolette Kluijver heeft ook de sprong gewaagd. Het voormalige topmodel gaat met haar gezin, dat bestaat uit vijfjarige tweeling Jesse Joost en Ana-Sofia Isabella en haar man Joost op het Caraibische Bonaire wonen. De familie wil daar een Bed & Breakfast starten. Tevens willen ze er een kindereducatie-centrum voor flora en fauna oprichten. 

Dinand Woesthoff noemt Ibiza nu 'thuis'. De frontman van Haagse band Kane vertrok afgelopen zomer met zijn vrouw Lucy en kinderen naar de Balearen. Hij zegt dat het het om Corona te doen was. 'Als er ooit een moment was om onszelf te beschouwen, dan is het wel nu. Ik heb mezelf ondergedompeld in een waas van rennen, moeten en gaan. Ik wil dat niet meer zijn. In die 'rat-race', 'postte' hij op zijn Instagram-pagina. Het stel wilt een boerderij opzetten en grotendeels gaan leven van hun eigen oogst.  


Lees meer artikelen op: https://magthenetherlands.com

Arme Britney? Niet bepaald.

Haar vader kan haar creditcards opzeggen, beheert haar geld, bepaalt wanneer ze wordt opgenomen in een psychiatrische kliniek. Arme Britney Spears. Ze staat sinds 2008 onder curatele en haar vader heeft feitelijk veel over haar te zeggen. Haar fans waren daarom een kleine drie jaar geleden de zogenoemde 'Free Britney'-beweging gestart. De idolate aanhang vindt dat de vader van La Spears misbruik maakt van haar en haar geld. En nu is vorige week de documentaire 'Framing Britney Spears' van de hand van journalisten van een van Amerika's belangrijkste kranten uitgekomen. In de docu wordt de voortdurende juridische strijd tussen vader en dochter getoond, maar ook hoe verschrikkelijk sommige media de destijds-popprinses hebben behandeld. Arme Britney. Nu zijn verschillende celebrities ook op de 'bandwagon' gesprongen en nemen sterren als Miley Cyrus, Sarah Jessica Parker en Andy Cohen het voor haar op. De ex-vrouw van betreurde zanger Kurt Cobain, Courtney Love heeft zelfs een nieuwe stroming aangaande Britney Spears in het leven geroepen, geheten: 'We are sorry, Britney'. 


Britney 'homewrecker'

Het is echter niet correct om het allemaal maar alleen maar 'zielig' voor deze entertainster te vinden. Heel veel mensen schijnen vergeten te zijn (of kan het niets schelen) dat de zangeres een verre van goedhartig persoon is. Zestien jaar geleden ging ze een relatie aan met een man wiens vriendin toen zeven maanden in verwachting was. Deze man is oud-achtergronddanser Kevin Federline. Later trouwden hij en Spears. En zoals de titelsong van een van haar tophits 'Oops, I did it again', deed ze ditzelfde nog een keer. Men fluisterde dat er nog een andere man was, die al in een liefdesrelatie zat, en van wie ze niet met haar vingers kon afblijven. Ook een danser. Ook getrouwd. En ook een eega hebbende die zwanger was. Het betrof de nu eind-dertiger Columbus Short en zijn vrouw zou hun allereerste kind baren. Het  geflikflooi van Short en de ster leidde tot het einde van zijn huwelijk.  

Voelen we medelijden voor een 'homewrecker', een vrouw die mannen afpakte van andere vrouwen? Een vrouw die vaderloze kinderen creeerde, verwoeste liefdesrelaties en huwelijken achterliet, doordat ze gebonden mannen niet met rust kon laten? En natuurlijk gaan de mannen ook niet vrijuit hier, maar dat we het 'en masse' voor Britney opnemen, is aardig misplaatst. 


Lees andere artikelen op: https://magthenetherlands.com

Foto: CC BY 2.0 Peter Kudlacz

Sterren die Hollywood            gedag zeiden

Actrice of acteur zijn is geen kantoorjob. En je gaat ook niet op je zevenenzestigste met pensioen. Toch zijn er acteurs die besloten hebben het acteren voortijdig vaarwel te zeggen. 


Meghan Markle, tegenwoordig Hertogin van Sussex, speelde vroeger in Amerikaanse televisieserie Suits. Ze is bij veel kijkers bekend als advocate Rachel Zane. Maar ze stopte helemaal met acteren toen ze zich verloofde met de zoon van wijlen prinses Diana en koning Charles, en nu Hertog van Sussex, Harry. Het besluit om haar acteer-carriere aan de wilgen te hangen, kwam van haar zelf af. 'Nu kan ik me meer focussen op zaken die heel belangrijk voor mij zijn',  tekende de Amerikaanse Harper's Bazaar https://www.harpersbazaar.com/ al weer drie jaar geleden uit haar mond op.


'Bezit van producers'

Ook Cameron Diaz hield het acteren voor gezien. 'Ik ging zo hard, en voor zo'n lange tijd', zegt de actrice van een veertigtal films, waaronder The other woman en Charlie's angels. Het beviel de filmster ook niet dat ze het bezit was van producers.  'Je staat maanden aaneen twaalf uren lang op de 'set' en hebt geen tijd voor iets anders.' Nu is ze aan het ontdekken wat haar werkelijk gelukkig maakt, zoals bijvoorbeeld schrijven.


Het kwam als een grote verrassing. Terence Howard, die baas van een entertainment-maatschappij speelde in Fox-serie Empire, liet weten te stoppen met acteren. Het laatste seizoen van Empire had hij volgemaakt toen hij tussen neus en lippen aan een verslaggeefster vertelde dat hij er 'klaar mee is'. Toen hem gevraagd werd wat hij vervolgens gaat doen, kwam hij met het ietwat mysterieuze: 'Me richten op de wereld de waarheid brengen.'


Liever thuis

Phoebe Cates, die speelde in jaren tachtig-films Gremlins en Bright lights, big city gaf er ook de brui aan. Nadat ze trouwde met acteur Kevin Kline en kinderen kreeg, kwam ze erachter dat ze liever thuisbleef bij hun kroost. Een keer keerde ze nog terug naar het witte doek, toen ze in 2001 verscheen in een film van vriendin Jennifer Jason Leigh, The anniversary party geheten. Tegenwoordig is ze veel in haar New Yorkse boetiek 'Blue tree' te vinden. De winkel verkoopt onder meer sieraden en accesoires.


Ook Joy Ride-actrice Leelee Sobieski heeft het gehad met het vertolken van rollen. Voor haar waren haar kinderen eveneens de hoogste prioriteit en de reden om te stoppen. Verder hekelde ze de seksuele scenes met 'co-stars'. 'Negentig procent van de rollen bestond daaruit en dat wilde ik gewoonweg niet doen', legde ze uit in de Amerikaanse Vogue https://www.vogue.com/magazine . Ze trouwde tien jaar geleden met een mode-ontwerper, genaamd Adam Kimmel. Ze helpt hem met zijn zaken, schildert  en heeft sindsdien nooit meer terug gekeken.


Portia de Rossi wilde gewoon iets heel anders gaan doen. De vrouw van talkshowhost Ellen DeGeneres was te zien geweest in televisie-series Ally McBeal en Nip/Tuck. 'Ik naderde de vijfenveertig en vroeg me af of ik aan iets nieuws kon gaan beginnen, iets waarin ik een nieuwe uitdaging in zou kunnen vinden', zegt de van oorsprong Australische. Nu is ze sinds twee jaar kunsthandelares.  


Lees meer artikelen op: https://magthenetherlands.com

 


               Kylie, Paris, Ivanka: Selfmade?

Selfmade. Wat zoiets betekent als: Het allemaal op eigen kracht doen. Succesvol zijn geworden in het leven zonder dat je daarbij hulp hebt gehad. Des te frappanter is het dan dat dit wordt toegekend aan mensen die met een zilveren lepel in de mond geboren zijn. Immers: Die zijn hun leven lang al succesvol?

Toen Kylie Jenner drie jaar geleden op de omslag van het Amerikaanse tijdschrift Forbes stond, werd ze er door het blad betiteld als: Selfmade. Ze had een miljard dollar bij elkaar gesprokkeld met haar make-up-lijn Kylie Cosmetics, die ze in 2015 had gestart. Nu kan ze al dat geld best wel verdiend hebben, maar niet als een selfmade-vrouw. Deze jongste van de Jenner-kinderen is namelijk rijk geboren. Haar succes heeft ze te danken aan de hulp van haar familie, die 'socialites' waren, voordat ze ook maar iets anders waren.

Hetzelfde geldt voor media-persoonlijkheid Paris Hilton. Ze mag dan niet werkelijk erfgename van het Hilton-fortuin zijn, maar ze heeft toch aardig wat voordeeltjes omdat ze 'enkel' familie is van hotel-tycoon Barron Hilton. Ze heeft de achternaam mee. Ze heeft wellicht geld(leningen) van andere familieleden of rijke vrienden (Want immers is in veel gevallen: 'Rijk' gaat met 'rijk' om), een makkelijke toegang tot deuren die tot zakelijke kansen leiden... Dat was dus heel makkelijk toen ze haar parfum-lijn lanceerde en winkels met accesoires, horloges en schoenen wilde gaan opzetten.   


Niet 'zelfvoorziend' in zakensucces

Ook Ivanka Trump krijgt dikwijls het predicaat: 'selfmade' opgespeld. De oudste dochter van de Amerikaanse ex-president, die in de gevangenis hoort te zitten, is echter niet zelfvoorzienend in haar zakensucces geweest. Net zoals de andere dames, heeft ze baat gehad bij steun van haar familie en connecties met beroemde vrienden, toen ze haar sieradenbedrijf begon en haar schoenen-collectie van start ging. Haar kledingcollectie werd verkocht bij iconische warenhuizen Macy's en Bloomingdale's. Ze kreeg een glamoureuze boetiek in het luxe Upper East Side, waar ze haar handtassen verkocht. Dat waren allemaal standaard-gevolgtrekkingen van haar besluit om een zakenvrouw te worden, iets dat een beginnende zakenpersoon zonder geld of connecties achter zich, niet voor elkaar krijgt.

Ook oprichter van website Amazon, Jeff Bezos, die eerder dit jaar op één dag 13 miljard euro verdiende, kwam niet bepaald van 'niks'. De CEO van de website die goederen verkoopt, wordt eveneens opgevoerd als 'selfmade'. Maar zijn ouders gaven hem een investeringsbedrag met ettelijke 'nullen' voor zijn website. Als de gewone man of vrouw een zaak wilt beginnen, krijgt deze persoon dan 100.000 euro van ouders of van bekenden? 

Voor Facebookoprichter Marc Zuckerberg en Microsoft-miljardair Bill Gates gaat hetzelfde op. Zij hadden hun wiegjes allebei in puissant rijke buurten staan.

Voor al deze mensen was zakelijk succes bereiken enigszins al verzekerd, voordat ze zelfs maar waren gestart met hun product.

Foto: Josh Park   


De 'big-turned-small' celebrity Kate Winslet zwoer dat ze nooit zou afvallen. De destijds voluptueuze Winslet zei dat ze haar fans niet het idee wilde geven dat 'aan de maat zijn' een slecht iets was. Haar volgelingen moesten beseffen dat 'een kilootje meer' prima is. De Titanic-actrice zou hen nooit afvallen dus door te gaan dieten. Maar enkele...

Een Nederlandse versie van '90 Day Fiance' bestaat er ook. En dan wordt niet 'ge-'hint' op die verschrikkelijk gedragende Jesse Meester, de ex-verloofde van Darcey Silva. Ook in de Lage Landen zijn er soortgelijke, al dan niet schimmige relaties. Eef en Roel zijn getrouwd met 'postorderbruiden' en vertellen over hun verbintenis.

Zelfverzekerde Ellen terug in de tv-studio

'Als je naar me kijkt, omdat je van me houdt: Bedankt. Als je naar me kijkt, omdat je niet van me houdt: 'Welkom.'' Een zelfverzekerde Ellen DeGeneres was voor een achttiende seizoen terug in de studio. Aan een virtueel publiek (het applaus leek net echt, maar er was geen 'audience' in levende lijve aanwezig), had ze het uiteraard over de vele verdachtmakingen aan haar adres. Met een vrolijk gezicht alsof er niets gebeurd was, zei ze dat ze aannam dat het publiek lekker rook, zo ook verwijzende naar een klacht dat ze geen onwelriekende mensen in haar buurt kon velen. Ze had het ook over andere wellicht voor haar ongemakkelijke beschuldigingen, doch alles doorspekt met grapjes. 


Zeer naief

Verantwoordelijkheid ging ze echter niet uit de weg tijdens de tv-speech. 'Mijn naam is Ellen DeGeneres', zei ze. Ze wees op de letters die 'Ellen' spellen in het decor. zeggende: 'Mijn naam is daar en daar te zien.' Daarmee doelende op dat zij de ultieme verantwoording voor de show draagt. Dit is echter zeer naief. Daar kan iemand niet mee wegkomen. Uiteindelijke verantwoordelijkheid voor je 'bedrijf' neem je al vanaf dag een en die blijf je behouden.   . 

Zou ze weer de allemans-vriendin ooit worden? Ze staat echt achter het motto: 'Be kind'. Daarover liet ze min of meer het volgende weten: 'Zo ben ik echt. Ik doe deze show al zeventien jaar. Al die tijd had ik echt niet alsof kunnen doen.' Soms is ze echter ook verdrietig of gefrustreerd of angstig of ongeduldig, deelt ze. Die emoties zijn er. Ze bestaan, maar je laat er niet andere mensen de dupe van worden. 'Ik ben een 'work in progress'', ging ze verder. 'En ik werk aan mezelf.' Maar Ellen DeGeneres is tweeenzestig jaar, dus al lang en breed volwassen. Ze is 'af', geen kind of jong-volwassene meer. ' 

Je kunt niet alles adresseren, maar ze is niet ingegaan op iets belangrijks: De vele reacties op haar Twitter, dat ze bij een Hollywoodiaanse obscure bende zou horen. .    


Lees meer artikelen op: https://magthenetherlands.com 

Almighty Ellen

Wanneer elke andere celeb iets verschrikkelijks heeft gedaan, vervolgt de pers zo'n persoon. Bloggers praten erover, presentatoren van entertainment-programma's bediscussieren het big-time. Maar niet bij Ellen DeGeneres. Serieuze verdachtmakingen over haar vliegen in de rondte. Iemand is onschuldig, totdat het tegendeel bewezen is. Maar daar trekken de bezoekers van Twitter zich niets van aan en er waart daar een heuse complottheorie over haar rond. Ze zou in een Hollywood-georganiseerde bende zitten, die occulte zaken verricht. De media van Tinseltown, die ook niet vies is van het gezegde: 'Waar rook is, is vuur', doet er echter niets mee. Geen paparazzo komt haar voor deze beschuldigingen achterna. Ze wordt er door geen ene talkshowhost over bevraagd. De bekende en tot voor kort een van Amerika's meest aardige beroemdheden is totaal geen onderwerp van gesprek in de showbizz-kranten. Ze lijkt onaantastbaar. Waarom?

Lees meer artikelen op: https://magthenetherlands.com


Hoe lang gaat Teen Mom nog door?

Het begon allemaal in 2009. De toen pubermeiden Maci Bookout, Farrah Abraham (foto), Amber Portwood en Catelynn Baltierra waren in verwachting en de camera's van MTV volgden hun tijdens de aanloop naar de bevalling en de tijd na de geboortes van hun kinderen. 

Het Amerikaanse publiek begon te houden van de jonge vrouwen en hun kindjes die het letterlijk kent vanaf dag een. Maar een eenvoudige rekensom leert dat na elf jaar de dames allang niet meer in hun tienerjaren zitten. Het zijn nu jongvolwassenen die in de meeste gevallen voor hun vroeggekomen nageslacht zorgen. Waarom richt MTV zijn spotlights dan nog steeds op hen, voor de show genaamd 'Teen Mom'? 


Kinderen van 'Teen Mom' zijn tieners

Uiteraard is het te begrijpen dat de zender zijn 'geldkoetjes' niet wilt laten gaan. De serie lijkt dan ook aardig uitgemolken te worden, met bijvoorbeeld nooit-eerder-vertoonde beelden, 'fan'-vragen aan de moeders en 'tell all's'. Maar de vraag die zich opwerpt is: Als de voorheen muziekzender niet met de vrouwen gestopt is toen ze in hun twintiger jaren terechtkwamen, wanneer valt het doek dan wel? Het plafond lijkt verdwenen. Ze lopen nu bijkans tegen de dertig. Notabene zijn de eerstgeborene van Maci, Bentley Cadence en het dochtertje van Amber, Leah, zelf al tieners. Waarom zou de zender de stekker eruittrekken als de inmiddels celebrities dan veertig worden, of zelfs de vijftig passeren? 

.Lees  meer artikelen op: https://magthenetherlands.com

De tattoo-bespreking van...  Cara Delevingne


Model en actrice Cara Delevingne heeft een tattoeatie op een ongewone plaats van het lichaam, namelijk op de zijkant van haar hand. Niet veel mensen zul je op die plek een inkt-tekening zien hebben. Dat is wellicht een plaats die je laat tattoeren als voor de rest je hele lichaam 'vol' is. 


Kalligrafische tekens?

De tattoo lijkt op kalligrafische tekens, maar eigenlijk zijn het cursieve initialen. De sierlijke letters spellen: CJD. Die staan voor haar namen en achternaam Cara Jocelyn Delevingne. Het was de tweede tattoo ooit die ze liet zetten. Die eer viel New Yorkse tattoo-artist-to-the-stars Bang Bang https://www.bangbangforever.com/ te beurt. Kenners zeggen dat de zijkant van de hand een gevoelige plaats is voor het laten zetten van een tatoeage.

De handen zijn populaire bestemmingen voor tattoos bij het nichtje van supermodel Kate Moss. Zo heeft ze een duif op de zijkant van een vinger, een leeuw op het onderste gedeelte van een wijsvinger, een schets van een hart op een van haar pinken en kruipt er over een deel van haar linkerhand een skelet van een slang. Iets aparts gaat zij ook niet uit de weg. Zo is die duif in witte inkt gezet. 

Lees meer artikelen op: https://magthenetherlands.com

 


De tattoo-bespreking van... Chrissy Teigen

Bij supermodel en presentatrice Chrissy Teigen is het 'all about the family' waar het haar tattoeaties betreft. Ze heeft een vijftal inkt-tekeningen, waarvan de meesten haar gezin behelzen. Op de binnenkant van haar rechteronderarm heeft ze de namen van haar man (zanger John Legend) en kinderen. De namen John, Luna (5) en Miles (2) zijn in die volgorde allemaal aan elkaar geschreven. Op haar linkeronderarm zijn een serie nummers te bewonderen. Waar de nummers voor staan? Voor de geboortedata van haar vader, moeder, echtgenoot en haar kinderen. De verschillende data worden gescheiden door een 'zwevende punt'. 

Teigen en Legend zijn een kind, Jack genaamd, verloren, toen zij in haar vijfde zwangerschapsmaand was. (Moge de Goden zegenen). Ze heeft de naam van de jongen op de binnenkant van haar rechterpols laten zetten.  


Lied-titel van haar man

Ook de woorden 'Ooh laa', de titel van het vorig jaar uitgebrachte liedje van John Legend en een ode aan Chrissy, zijn vereeuwigd op haar huid. De letters van de titelsong lopen over haar ruggegraat. Dit alles werd gedaan door bijkans familie-tattoeeerder, Winterstone https://www.instagram.com/winterstone/ . De tattoo-artiest rekent tevens meerdere beroemdheden tot zijn clientele.

Twee andere tattoeaties die Teigen heeft zijn verscheidene 'puntjes' over de lengte van al haar vier vingers, behalve de duim van haar rechterhand en een 'hartje'. Het 'hartje', dat links van haar rechterwijsvinger zit, is 'zwart omlijnd'. Al haar inkt-tekeningen zijn zwart, en dragen geen andere kleuren. 

Lees meer artikelen op: https://magthenetherlands.com