Vol figuur-actrices die toch gaan afvallen

15-05-2020

De 'big-turned-small' celebrity Kate Winslet zwoer dat ze nooit zou afvallen. De destijds voluptueuze Winslet zei dat ze haar fans niet het idee wilde geven dat 'aan de maat zijn' een slecht iets was. Haar volgelingen moesten beseffen dat 'een kilootje meer' prima is. De Titanic-actrice zou hen nooit afvallen dus door te gaan dieten. Maar enkele jaren laten konden we Winslet als slanke den zien. Ze had zich van vele kilo's ontdaan. MAG is benieuwd wat haar fans toen dachten. 


Gone to the 'skinny side'

Winslet is niet de enige celeb die zo'n transformatie van ponden heeft ondergaan. Ook Sex and the City-actrice Jennifer Hudson, gewezen talkshowhost Ricki Lake, zangeres Adele, Britain's got talent-deelneemster Susan Boyle om een paar te noemen, hebben de kant van de 'skinnies' gekozen. Onvergetelijk als de lugubere verzorgster in de film 'Misery', Kathy Bates, sloot ook zij zich aan en was ineens gewoonweg onherkenbaar op een rode loper te spotten. Hilarische Amy Schumer opteerde eveneens voor een rank lijf. Afgelopen december 'showde' de comedienne het 'off' op het tropische eiland Saint Barts. Ze had enkele maanden daarvoor een liposuctie ondergaan. En 'What to expect when you're expecting'-actrice Rebel Wilson heeft zich tevens gevoegd bij de rij van het slanke volk. Tijdens de Corona-lockdown begon ze aan een afslankperiode, die ze de 'Year of health' noemde. 'Ik beweeg meer', zei de Australische. Zij verloor toen veertig kilo. Een Nederlandse voedingsdeskundige denkt dat het hier wellicht om een maagverkleining gaat. 

'Alle figuren en posturen zijn oke, mits de persoon in het bezit hiervan, gezond van lijf en leden is. Het is ergens wellicht te begrijpen. Entertainers hebben hun beroep in Hollywood. Ze werken met hun uiterlijk. Hun lichaam is daar natuurlijk een aanzienlijk deel van. Je voorkomen moet in 'Tinseltown' tiptop in orde zijn. Steevast gehoorzamen de beroemdheden aan strenge leefregels, zoals iedere dag weer ettelijke uren in de 'gym' zijn. De gewone man of vrouw hoeft dat niet te doen. Toch benadrukt MAG dat je goed bent zoals je bent. Heel veel entertainers waren ook al geliefd toen ze nog 'voller' waren. Als ze zichzelf blijven, zijn ze mede op die manier ook die geweldige acteur of actrice. Deze gigantische dieet-afvalrace zal echter niet stoppen. Who's next? . 


Lees meer artikelen op: https://magthenetherlands.com