Channelen met Pim Fortuyn

19-06-2020

Gelooft u dat er meer is tussen hemel en aarde? Dat er met geesten geconverseerd kan worden? Bent u tevens iemand die hoog van Pim Fortuyn opgaf? Dan is de uitzending 'Channeling Pim Fortuyn via medium Robbert van de Broeke' van omroepvereniging Ongehoord Nederland https://ongehoordnederland.tv iets voor u. Toch zou het best wel eens kunnen zijn dat u ervan teleurgesteld raakt. Want er is een grote gemiste kans van gewezen secretaresse van Ongehoord Nederland Ybeltje Berckmoes. Wat was namelijk de hoofdissue van Fortuyn destijds? De uitdaging met Marokkaanse Nederlanders, de wellichte zogenoemde 'islamisering', de overlast op straat van jongeren uit deze etnische groep. Maar daar wordt met geen woord over gerept. Waarom is hem niet via zelfverklaard paranormaal begaafde Robbert van den Broeke https://robbertvandenbroeke.nl gevraagd hoe hij het nu vindt gaan in het land betreffende deze topic? Er werden de 'spirit' vragen gesteld over de Corona-crisis, de 5 G-straling, Amerikaanse biljardair Bill Gates. Toen Fortuyn leefde waren de eerste twee verschijnselen er niet, en was Gates niet echt onderwerp van gesprek. Dus waarom de entiteit van Pim Fortuyn daarover vragen stellen? Ook zocht Berckmoes naar antwoorden over hoe Nederland positiever gaat worden. Zoiets had je ook aan medium Tilly uit Klazienaveen kunnen vragen. En Fortuyn leek inderdaad medium Tilly uit Klazienaveen, want hij 'waarschuwde' voor meer wateroverlast in ons kikkerlandje en een revolutie. Verder leek 'Fortuyn' zich nu ontpopt te hebben als een soort van Gandhi. De Nederlanders moeten gaan voor liefde en licht. Zo was de politicus niet bij leven en welzijn. Dergelijke bewoordingen gebruikte hij niet, ook al wilde hij eens priester worden. 

Boeiende en hevige stukken zijn er echter wel in de uitzending, hoewel het altijd gissen blijft of helderziende zaken waarachtig zijn. Het kruis op het voorhoofd van Van de Broeke maakt indruk. Ook interessant is, is dat het de gedroomde staatsman van velen bevalt hoe hij aan zijn einde is gekomen. Dat klinkt eigenlijk wel logisch. Hij zegt dat hij op het hoogtepunt van zijn populariteit is gegaan. Zo blijft zijn boodschap voor Nederland levend. Erg zorgwekkend is ook zijn relaas van dat het Ministerie van Defensie afwist van de aanslag-plannen van Volkert van der Graaf en dat er niets aan is gedaan om de dodelijke aanval te verijdelen. De entiteit vertelt dat hij een lange tijd heel boos op zijn moordenaar is geweest. Van der Graaf zou als wraak bovennatuurlijke zaken hebben meegemaakt, als: Het 'spoken' in de plaats waar hij verbleef. 

Wat u dus ook van deze uitzending mag vinden, in ieder geval was Ongehoord Nederland er niet van onder de indruk. Ybeltje Berckmoes is om de reactie op haar 'interview' met wijlen Pim Fortuyn vertrokken bij de aspirant-omroep. 


Deel dit artikel op Twitter of Facebook!