Wat zijn populaire producten?

15-05-2020

Wat zijn populaire producten, outfits, juwelen, gadgets?  Kortom: Wat is 'hot'? Je leest het hier!   


Favoriete zelfbruiners out there? Dat moeten toch echt wel de Collistar Magic Drops Face, de Bondi Sands One Hour Express Self Tanning Foam en de Tan-Luxe The Face zijn. MAG heeft ze alledrie getest. 

Naam: Collistar Magic Drops Face 

Prijs: 35,50 Euro (30 ml) 

Verdict:  Binnen een uur wordt je huid al bruiner. Het ziet er natuurlijk uit. Als je hem elke dag gebruikt, wordt de kleur ook langzaam opgebouwd. Hij geeft ook geen strepen, en vlekt niet. De druppels van dit beauty-product worden direct door de huid opgenomen. Je moet dan wel eerst je huid gereinigd hebben en hem een scrub-beurt hebben gegeven. Deze zelfbruiner noteert mede hoog bij MAG, omdat het je teint bijna direct een stralende glow geeft.


Naam: Bondi Sands One Hour Express Self Tanning Foam

Prijs: 23,99 Euro (200 ml) 

Verdict: Hij is makkelijk in gebruik, doordat je het schuim eerst op een zogenoemde 'Tanning Mitt' doet, en daarna op je gezicht aanbrengt. Wil je een 'sunkissed look', dan volstaat een half uur van laten intrekken. Wil je een diepere kleur, dan laat je hem langer.  Gevaar voor 'vlekken' of 'strepen' is er bij deze zelfbruiner niet. Hij scoort bij MAG hoog, omdat hij doet wat hij belooft: Je huid een mooie 'tan' geven.   


Naam: Tan-Luxe The Face

Prijs: 48 Euro (30 ml), via Skins.nl

Verdict: Ook met dit product kun je basically bepalen hoe donker je wordt. Je neemt twee druppels voor een stralende teint, vier voor een 'sunkissed look', acht voor goudkleurige en twaalf voor als je een 'bronze babe' wilt zijn. Er was gekozen voor de sunkissed look en toen ontstond er na een half uur al een mooie glow. Als je geen strepen of vlekken wilt krijgen, dan moet je voor deze self-tanner wel een hulpmiddeltje gebruiken. Gebruik hem in combinatie met een serum of creme. Pluspunt weer is dat het tevens een verzorgend product is.     


Wat zijn populaire beauty-producten die al decennia de status van 'klassieker' dragen? Hmm.... Chanel N0 5 comes to mind, de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden. MAG zette zo nog een aantal 'evergreens' op het gebied van schoonheid op een rijtje. 

Chanel N0 5 

Dit iconische parfum werd vorig jaar een eeuw oud, en kan wellicht bogen op het predikaat: Bekendste 'geurtje' ter wereld. Dit had het huis van Chanel mede te danken aan legendarische filmster Marilyn Monroe. Zij onthulde eens in een interview dat ze 's nachts slaapt met wat druppels van dit reukwater op, en verder niets. Nog altijd zou er elke dertig seconden een flesje van Chanel N0 5 worden verkocht.    

N0 5 Eau de Parfum 147 Euro (100 ml) Chanel . 


Eight Hour Cream van Elizabeth Arden  

Pretty much sinds mensenheugenis is dit beauty-manusje van alles er. Last van droge plekjes, kloofjes? Je kunt hem gebruiken. Een geirriteerde huid? Harde nagelriemen? Pak deze klassieker. Verder is hij ook goed te gebruiken als lipgloss en kun je er highlights mee creeren. Maar de doorslag voor dit product is toch echt wel dat het al decennia-lang de geheime beauty-tip van modellen en visagisten is.      

Eight Hour Cream The Original 36 Euro (50 ml) Elizabeth Arden


Dramatically Different Moisturizing Lotion van Clinique 

De hydraterende, lichte creme met komkommer en zonnebloem die al zeker vijftig jaar je huid mooier maakt. De bekende gele emulsie in de vierkante plastic flacon is ontwikkeld door dermatologen.   

Dramatically Different Moisturizing Lotion + 42,40 Euro (100 ml) Clinique


Touche Eclat Concealer van Yves Saint Laurent

Meteen bij de lancering van dit cult-product in de jaren negentig was men het erover eens: Dit is een wonder-item. Waarom? Je hoeft maar even ermee te 'klikken' en, presto: Je hebt een concealer met highlight-kenmerken. Als je donkere schaduwen onder je ogen hebt of kleine oneffenheden wilt camoufleren, kun je de Touch Eclat Concealer ook aanwenden. 

Touche Eclat Concealer 30,95 Euro Yves Saint Laurent


Advanced Night Repair van Estee Lauder

Ja, dat kan Miss Estee Lauder wel zeggen dat dit beauty-product een 'levensverzekering voor je huid is', maar mensen zijn het toch echt met de introducee van Advanced Night Repair eens. Dat komt onder meer, doordat het anti-aging serum hyaluronzuur bevat. Zet het product goed aan het werk, door het aan te brengen voordat je naar bed gaat. 

Advanced Night Repair 123 Euro (50 ml) Estee Lauder


Lees meer artikelen op: https://magthenetherlands.com