Entertainment

 

Hoe zou de allereerste 'reunion' van de 'The real housewives' in de tijd van het Corona-virus zijn? Franchise 'Atlanta' trapte af met een Facetime-achtige versie. Het was prima te doen. De 'dames met de perzik' zagen er niet anders uit dan als ware ze in de televisie-studio. Er was 'hair and make-up', er waren tiara's en prachtige jurken. Veel...

De 'big-turned-small' celebrity Kate Winslet zwoer dat ze nooit zou afvallen. De destijds voluptueuze Winslet zei dat ze haar fans niet het idee wilde geven dat 'aan de maat zijn' een slecht iets was. Haar volgelingen moesten beseffen dat 'een kilootje meer' prima is. De Titanic-actrice zou hen nooit afvallen dus door te gaan dieten. Maar enkele...

Chantal Janzen is leuk. Ze is een brutaaltje. Daarom is ze leuk. Apart. Niet veel durfden in de bloei van de televisie-carriere van presentator Rutger Castricum hem extreem van repliek te dienen tenslotte na een tergende opmerking van hem. De kijkers denken er hetzelfde over. Ze is aardig populair. De televisiezenders zetten haar dan ook veelvuldig...

In de succesvolle TLC-serie 90 Day Fiance draait het om Amerikanen die willen trouwen met iemand uit het buitenland. Hun strubbelingen worden gevolgd. De belangrijkste: Is die partner in den vreemde wel te goeder trouw en het niet om de felbegeerde Greencard te doen? Maar ook hier in de Lage Landen zijn er soortgelijke, al dan niet schimmige...

Zelfverzekerde Ellen terug in de tv-studio

'Als je naar me kijkt, omdat je van me houdt: Bedankt. Als je naar me kijkt, omdat je niet van me houdt: 'Welkom.'' Een zelfverzekerde Ellen DeGeneres was voor een achttiende seizoen terug in de studio. Aan een virtueel publiek (het applaus leek net echt, maar er was geen 'audience' in levende lijve aanwezig), had ze het uiteraard over de vele verdachtmakingen aan haar adres. Met een vrolijk gezicht alsof er niets gebeurd was, zei ze dat ze aannam dat het publiek lekker rook, zo ook verwijzende naar een klacht dat ze geen onwelriekende mensen in haar buurt kon velen. Ze had het ook over andere wellicht voor haar ongemakkelijke beschuldigingen, doch alles doorspekt met grapjes. 

Verantwoordelijkheid ging ze echter niet uit de weg tijdens de tv-speech. 'Mijn naam is Ellen DeGeneres', zei ze. Ze wees op de letters die 'Ellen' spellen in het decor. zeggende: 'Mijn naam is daar en daar te zien.' Daarmee doelende op dat zij de ultieme verantwoording voor de show draagt. Dit is echter zeer naief. Daar kan iemand niet mee wegkomen. Uiteindelijke verantwoordelijkheid voor je 'bedrijf' neem je al vanaf dag een en die blijf je behouden.   . 

Zou ze weer de allemans-vriendin ooit worden? Ze staat echt achter het motto: 'Be kind'. Daarover liet ze min of meer het volgende weten: 'Zo ben ik echt. Ik doe deze show al zeventien jaar. Al die tijd had ik echt niet alsof kunnen doen.' Soms is ze echter ook verdrietig of gefrustreerd of angstig of ongeduldig, deelt ze. Die emoties zijn er. Ze bestaan, maar je laat er niet andere mensen de dupe van worden. 'Ik ben een 'work in progress'', ging ze verder. 'En ik werk aan mezelf.' Maar Ellen DeGeneres is tweeenzestig jaar, dus al lang en breed volwassen. Ze is 'af', geen kind of jong-volwassene meer. ' 

Je kunt niet alles adresseren, maar ze is niet ingegaan op iets belangrijks: De vele reacties op haar Twitter, dat ze bij een Hollywoodiaanse obscure bende zou horen. .    

Almighty Ellen

Wanneer elke andere celeb iets verschrikkelijks heeft gedaan, vervolgt de pers zo'n persoon. Bloggers praten erover, presentatoren van entertainment-programma's bediscussieren het big-time. Maar niet bij Ellen DeGeneres. Serieuze verdachtmakingen over haar vliegen in de rondte. Iemand is onschuldig, totdat het tegendeel bewezen is. Maar daar trekken de bezoekers van Twitter zich niets van aan en er waart daar een heuse complottheorie over haar rond. Ze zou in een Hollywood-georganiseerde bende zitten, die occulte zaken verricht. De media van Tinseltown, die ook niet vies is van het gezegde: 'Waar rook is, is vuur', doet er echter niets mee. Geen paparazzo komt haar voor deze beschuldigingen achterna. Ze wordt er door geen ene talkshowhost over bevraagd. De bekende en tot voor kort een van Amerika's meest aardige beroemdheden is totaal geen onderwerp van gesprek in de showbizz-kranten. Ze lijkt onaantastbaar. Waarom?


Hoe lang gaat Teen Mom nog door?

Het begon allemaal in 2009. De toen pubermeiden Maci Bookout, Farrah Abraham (foto), Amber Portwood en Catelynn Baltierra waren in verwachting en de camera's van MTV volgden hun tijdens de aanloop naar de bevalling en de tijd na de geboortes van hun kinderen. 

Het Amerikaanse publiek begon te houden van de jonge vrouwen en hun kindjes die het letterlijk kent vanaf dag een. Maar een eenvoudige rekensom leert dat na elf jaar de dames allang niet meer in hun tienerjaren zitten. Het zijn nu jongvolwassenen die in de meeste gevallen voor hun vroeggekomen nageslacht zorgen. Waarom richt MTV zijn spotlights dan nog steeds op hen, voor de show genaamd 'Teen Mom'? 

Uiteraard is het te begrijpen dat de zender zijn 'geldkoetjes' niet wilt laten gaan. De serie lijkt dan ook aardig uitgemolken te worden, met bijvoorbeeld nooit-eerder-vertoonde beelden, 'fan'-vragen aan de moeders en 'tell all's'. Maar de vraag die zich opwerpt is: Als de voorheen muziekzender niet met de vrouwen gestopt is toen ze in hun twintiger jaren terechtkwamen, wanneer valt het doek dan wel? Het plafond lijkt verdwenen. Ze lopen nu bijkans tegen de dertig. Notabene zijn de eerstgeborene van Maci, Bentley Cadence en het dochtertje van Amber, Leah, zelf al tieners . Waarom zou de zender de stekker eruittrekken als de inmiddels celebrities dan veertig worden, of zelfs de vijftig passeren? 

.

De tattoo-bespreking van...  Cara Delevingne


Model en actrice Cara Delevingne heeft een tattoeatie op een ongewone plaats van het lichaam, namelijk op de zijkant van haar hand. Niet veel mensen zul je op die plek een inkt-tekening zien hebben. Dat is wellicht een plaats die je laat tattoeren als voor de rest je hele lichaam 'vol' is. 

De tattoo lijkt op kalligrafische tekens, maar eigenlijk zijn het cursieve initialen. De sierlijke letters spellen: CJD. Die staan voor haar namen en achternaam Cara Jocelyn Delevingne. Het was de tweede tattoo ooit die ze liet zetten. Die eer viel New Yorkse tattoo-artist-to-the-stars Bang Bang te beurt. Kenners zeggen dat de zijkant van de hand een gevoelige plaats is voor het laten zetten van een tatoeage.

De handen zijn populaire bestemmingen voor tattoos bij het nichtje van supermodel Kate Moss. Zo heeft ze een duif op de zijkant van een vinger, een leeuw op het onderste gedeelte van een wijsvinger, een schets van een hart op een van haar pinken en kruipt er over een deel van haar linkerhand een skelet van een slang. Iets aparts gaat zij ook niet uit de weg. Zo is die duif in witte inkt gezet.